Published On: sreda, 1. januara 2014.

[00:15] Sergej, naš novi [su]građanin!

sergej stojkovic 2

Sergej se rodio kad i mi. I on umoran i mi umorni.
Sergej je novi gradjanin.rs

Prvo pa muško!

Sergej Stojković je prvi Nišlija rođen u 2014.

Rođen je carskim rezom, petnaest minuta posle ponoći, težak je 3200 grama, dug 51 cm. Ovo je prvo dete Andreji (23) i Milošu(26) Stojković, ali i prvo unuče u obe porodice.

Obe bake su, udruženim snagama, već smislile i nadimak – Stojke, pošto im Sergej, ime koje su odabrali roditelji, deluje malo previše moderno, kažu za građanin.rs.

Roditelji su odlučili da 50 hiljada dinara, koje im je večeras tradicionalno uručio gradonačelnik Niša Zoran Perišić, poklone porodilištu.

– Ovo je meni najlepši novogodišnji poklon i ne treba mi novac, a porodilištu će svakako koristiti – kaže za građanin.rs majka Andrea, koja još studira turizmologiju. Otac Miloš, diplomirani ekonomista, izjavio je za naš portal da je odluka doneta odmah i spontano.

– To je prva Sergejeva donacija u životu i hoćemo da ga naučimo i kad poraste da nastavi da radi to isto. On je nama najlepši poklon i ostalo nam je  samo da probamo da se zahvalimo na ovaj simboličan način – kaže Miloš Stojković.

Gradonačelnik Perišić tradicionalno je roditeljima prve bebe rođene u godini, pored 50 hiljada dinara, poklonio i zlatnik.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>