Published On: četvrtak, 4. juna 2015.

Borjan najbolji golman sezone JS lige – iz Radničkog vraća se u Ludogorec

Još jedno priznanje za dojučerašnjeg golmana Radničkog Milana Borjana. U izboru SOS Kanala golman sa Čaira izabran je za zlatnu rukavicu prvenstva u izboru SOS kanala. Borjan je prvi dobitnik ovog laskavog priznanja. Nagrada ćemu biti uručena u petak u prostorijama SOS televizije.

Borjan se na pravi niški način oprostio od Meraklija i Niša

U Konkurenciji između Živka Živkovića iz Partizana i Milana Borjana iz Radničkog, odluka je pala na kanadskog golmana koji je u ovoj sezoni nastupao na Čairu. Trofej će prvi put ove godine biti dodeljen, a uručivaće se na kraju svake polusezone. Prestižnu nagradu Borjanu će uručiti Dragan Pantelić, dok će ispred sindikata profesionalnih fudbalera Dejan Radić Borjanu uručiti ručni sat.

Ovaj momak, rođen u Kninu zadobio je simpatije celog Niša za kratko vreme. Došao je u Radnički iz Ludogoreca, a za koji je potpisao ponovo trogodišnji ugovor. Tu vest je juče plasirao sajt „Real sa Nišave“.

A.Ilić

foto:Meraklije veterani

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>