Published On: sreda, 12. marta 2014.

DŽA ILI BU u Nišu

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanka: Olja Wagner

 

dzaU sklopu turneje kojom promoviše album „Kukovo leto“ (PGP-RTS-2013), grupa DŽA ILI BU će 15. marta, od 22h, nastupiti na niškom Sajmištu.

Izvanredan prostor na Vizantijskom bulevaru, u nekadašnjem tržnom centru preko puta „Merkatora“, dobio je multifunkcionalnu namenu, a čast da otvore novo koncertno mesto pripala je jednom od najznačajnijih punk-rock bendova sa domaće scene – DŽA ILI BU! Pored pesama sa aktuelnog albuma „Kukovo leto“, DŽA ILI BU će izvesti i najveće hitove iz 27 godina duge karijere.

Posetioci će biti u prilici da kupe diskove po promotivnim cenama, kao i majice sa novim dizajnom po staroj ceni od 700 dinara.

Organizator najavljuje da će razglas, rasveta i binska oprema biti na najvišem mogućem nivou, a s obzirom na to da će nastupom DŽA ILI BU ujedno biti promovisan novi koncertni prostor, karte će do subote u 14h moći da se obezbede po specijalnoj ceni od svega 200 dinara, dok će cena na ulazu biti 300 dinara!!! Karte u pretprodaji: „Music House“ i „Happy House“.

Spot za pesmu „Devojka od gume“, kojim DŽA ILI BU najavljuju promotivnu turneju, možete pogledati ovde: [youtube url=“video_url“ width=“560″ height=“315″]http://www.youtube.com/watch?v=cBgMtRr21JU

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>