Published On: ponedeljak, 24. februara 2014.

Eyot ovacijama ispraćen za London

Eyot @ Centar za kulturu i umetnost AleksinacPred mnogobrojnom publikom u aleksinačkom Centru za kulturu i umetnost i na oduševljenje svih prisutnih, niški muzički sastav EYOT održao prvi ovogodišnji koncert i premijerno izveo nove kompozicije.

Proteklog vikenda u Centru za kulturu i umetnost u Aleksincu niški EYOT održao je koncert na kojem je u sat i po vremena odsvirao dobro poznate kompozicije sa svoja prva dva albuma ali i premijerno izveo nekoliko novih.

Posebno upečatljivu reakciju publike izazvao je najverovatnije prvi singl sa trećeg albuma koji je sastav izveo na samom kraju koncerta.

Koncert je protekao u sjajnoj atmosferi a sam bend je ispraćen sa scene nakon održanog bisa ovacijama. Nove kompozije za treći album sastav EYOT je snimio krajem prošle godine u Engleskoj i kako navode članovi benda rad na albumu i pregovori oko izdanja su u završnoj fazi.

Eyot @ Jazz CaféSledeći koncert sastav EYOT održava već početkom marta meseca u čuvenom londonskom Jazz Caffe-u gde će nastupati kao gost na promociji novog albuma engleskog jazz sastava Get the Blesing.

Niška publika imaće priliku da sluša svoje sugrađane na velikom niškom koncertu u Narodnom Pozorištu 4. aprila.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>