Published On: petak, 16. septembra 2016.

Goreo krov zgrade na Trgu Stevana Sremca u centru Niša (foto)

Vatrogasci su ugasili požar koji se zbio danas popodne oko 18,30 sati u objektu gde se prodaju grčki specijaliteti „Goldy’S“ u centru grada na trgu Stevana Sremca kod T.C. Kalča. Za sada se ne zna pouzdano zbog čega je izbio požar, ali očevici kažu da se zapalio dimnjak.

pozar

foto: M.A.

Vatra je odjednom počela da kulja iz dimnjaka, a onda je „uhvatila“ i krov na drugom spratu. Vatrogasci su brzo stigli i srećom lokalizovali požar jer i s jedne i druge strane( prema Kazandžijskom sokačetu i Obrenovićevoj ulici) se nalaze zgrade tako da je sprečen veći požar – kaže nam jedan od očevidaca s lica mesta. On i njegovi prijatelji pretpostavljaju da se zapalilo ulje i mast od pripreme hrane, a koja se nalazi u dimnjaku.

pozar3

Ovo je treći požar u Nišu za proteklih desetak dana. Prvo se zapalila zgrada u Rasadniku broj 10, potom magacin u Beogradskoj ulici i danas objekat brze hrane.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>