Published On: subota, 11. juna 2016.

Još uvek postoji: Posekotine u tuči, a razlog je stari – „što me tako gledaš“?

Posekotine nožem po stomaku, ruci i modrice epilog su noćašnje tuče koja se dogodila oko 1:30 u pivnici „Bir book“ u Dušanovoj ulici u Nišu gde su učestvovala četvorica mladića. Svi oni su pregledani u Kliničkom centru, previjeni i pušteni kućama.

Zavoj

Posle previjanja ruke i drugih posekotina učesnici tuče pušteni kućama

Protiv mladića iz Aleksinca (20) i mladića iz Niša (21) biće podnete prijave u redovnom postupku za učestvovanje u tuči i nanošenje lakih telesnih povreda“, naveli su u niškoj policiji, agenciji Beta.

Prema nekim navodima tuča se dogodila kada je jedan od njih očigledno hteo da započne kavgu i očešao se ramenom o mladića „iz suprotnog tabora“. Oni su hteli da izbegnu sukob, ali je došlo do opšte tuče dve grupe momaka posle verbale prepirke, a gde je upotrebljen i kaubojski način borbe „stolicom u glavu“. Tuča je nastavljena i na ulici, a kada je hteo da ih razvadi i on je dobio povredu na ruci. Ovaj „razlog“ za tuču je u divljim vremenima, devedesetih prošloga veka bio široko u upotrebi, a očigledno da je pustio korene.

Tužilaštvo je obavešteno o ovom nemilom događaju.

M.S.

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. mirjana kaže:

    e da je radno vreme do 24 do toga ne bi ni doslo

  2. Dr JASMINA kaže:

    KAKVA DRŽAVA, TAKVA I OMLADINA – INFANTILNA !

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>