Published On: ponedeljak, 28. septembra 2020.

Naselje Stevan Sinđelić u Nišu ostalo bez struje zbog zmija!?

Naselje Stevan Sinđelić u kome živi nekoliko hiljada mastavnih, naučnih i kadrova iz bezbedonosnih struktura ostalo je bez struje od subote u 3,30 do popodne zbog kvara koji su uzrokovali zmije!? Ovo saznajemo od radnika Elektrodistribucije koji su uspeli da otklone kvar, a koji su morali od ujutru da kopaju kako bi locirali problem.

  • U trafou iza „Eko pumpe“ je sve bilo u redu tako da smo odatle morali da kopamo podzemne kanale i vidimo gde je prekid. Uzgred, bilo nam je malo neverovatno jer tu ljudska ruka ne može da dopre, sami kablovi se nalaze u posebnim kanalima koji izoluju instalacije od vode i zemlje. Na jednom mestu smo našli pukotinu u kanalu gde su ušle zmije i našli smo jednu i jednu košuljicu. Bog zna, kako su se one provukle tu i izazvale prekid. Kad smo sve to otklonili i ponovo spojili kablove sve je bilo u redu – nezvanično nam kaže jedan od radnika.

Tu, iza benzinske pumpe, nesavesni građani bacaju svoj raznorazni otpad i pale što je vrlo opasno jer se u blizini nalaze rezervoari naftnih derivata, a pored ima dosta šume tako da je neka pretpostavka da su zmije pobegle od čoveka i našle „pogrešno mesto“ za skrivanje.

Najnovije naselje u Nišu, sačinjeno od „grozdova“ zgrada je dobilo struju oko 15 sati.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>