Objavljeno: петак, 3. август 2018.

Navijači Hajduka iz Splita kažnjeni prekršajno sa 20.000 dinara u Nišu

Trojica huligana navijačke grupe „Torcida“ iz Splita koji navijaju za Fudbalkski klub „Hajduk“ u niškom Prekršajnom sudu kažnjeni su sa 20.000 dinara jer su im u kolima nađene bejzbol palice, sekire, baklje, žarači i slični predmeti kojo podležu Zakonu o neovlašćenom nošenju oružja na javnom mestu.

Kako saznajemo u Prekršajnom sudu, oni su se pravdali da su ovo hladno oružje nosili „u samoodbrani“!? Nisu se opirali policiji prilikom privođenja.

Tri državljanina Hrvatske su kod NIS-ove pumpe oko 4,40 sati u Gornjoj Toponici kod Niša zaustavljeni. U automobilu su im posle pretresa pronađene 23 palice, dve sekire, dve baklje i 10 metalnih đžarača. Sve im je to oduzeto. Oni su kažnjei sa po 20.000 dinara što su odmah platili i sprovedeni su dalje na put – rekao nam je Mišel Marković sudija i zamenik predsednika Prekršajnog suda u Nišu.

kazna za ovaj prekršaj iznosi do 20.000 do 150.000 dinara.

Prekršajni sud u Nišu

Hrvati su se našli u Nišu jer je hajduk igrao u Bugarskoj kvalifikacioni meč za Ligu Evrope.

M.S.

1 komentar
  1. Нишлија018 каже:

    Да ли је вам је познато да је 200 хрватских хулигана јуче демолирало бензинску пумпу код Врчина? Да ли вам је познато да су на тој пумпи исписивали усташке пароле и знакове, и да су вређали раднике пумпе на националној основи? Зашто о томе нисте писали господо новинари? Зашто прикривате усташки тероризам у сред Србије?

    https://www.facebook.com/Borbeni.Efektivi/posts/2071557586212377

Vaš komentar: