Published On: sreda, 17. juna 2020.

Nestao Nišlija na teritoriji mesta Ploče kod Niša (foto)

Poslednja vest: Zorana Miladinovića danas je mrtvog našla Gorska služba spasavanja na putu prema Beloj Palanci. Kako nam je saopšteno, u pitanju je prirodna smrt.

NIŠ – Spasioci Gorske službe spasavanja Srbije krenuli su u noćas 17. juna da traže Nišliju Zorana Miladinovića (67) koji je juče pošao da bere pečurke i nije se vratio kući. Potraga na teritoriji mesta Ploče kod Niša traje oko 12 sati.

Njemu nije prvi put da bere pečurke kako smo obavešteni od planinara koji su nas i pozvali da nam jave nestanak. U jednom delu je nađen njegov putnički automobil tako da ga tražimo u tom reonu – rekli su nam u Gorskoj službi.

On je na sebi u trenutku nestanka imao plavu duksericu i pantalone sa vojnim motivima, a što je zabeležila jedna od kamera u prodavnici gde je zastao na putu za Ploče.

U akciju spasavanja krenuli su spasioci iz Beograda, Niša i Kruševca. Kako nam je rečeno, njegova porodica je u šoku jer se njegov nestanak toliko dugo nikada nije dogodio.

M.S.

foto: Privatrna arhiva/Gorska služba

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>