Objavljeno: среда, 1. април 2015.

Nikola Savić (SRS) – Interesna grupa SNS predatorski pljačka Srbiju

skupsstina srbije 30 12 2008

Nikola Savić, predsednik Okružnog odbora SRS

SNS je sve manje politička partija, a sve više interesna grupa koja predatorski pljačka Srbiju. To najbolje pokazuje činjenica da je raspušteno više od polovine odbora, a poslednji primer za to je grad Niš, gde ta stranka formalno i ne postoji. Vladajuća SNS, nalazi se u stanju političke hiberncije ali to i nije najveći problem ove zemlje. Problem je u tome što vladajuća elita smatra, da je ta hibernacija normalan vremenski ciklus i da njihovo pravo vereme tek dolazi. Vlast uopšte ne uzbuđuju njeni katastrofalni rezultati. Delimično su i oni svesni te katastrofe, ali smatraju da je i takva vladavina, sposobna da odoli „nejakim“ političkim protivnicima.

Komentari (2)
  1. Sale каже:

    Poznajem ja njega vrlo dobro, kaje se svaki dan sto nije presao u Naprednu, a nije sto mu bio sladak poslanicki mandat. Medjutim,sve sto je slatko,bilo i kratko. A sada kaze Naprednjaci pljackaju. A gde su Radikalskih 99.000.000 dinara sa racuna 2011 godine?

  2. Miljana каже:

    Ma lupas gluposti sta jjos ovde ima da se pljacka. Ako ih pustite jos pet godina mozda nesto i naprave za vas da opljackate. Kao sto je bilo 2008-2012.

Vaš komentar: