Objavljeno: sreda, 20. septembar 2017.

Niški radikali pokrenuli peticiju za ponovno otvaranje apoteke u Malči

Opštinski odbor Pantelej Srpske radikalne stranke u Nišu pokrenuo je peticiju kojom traže ponovno otvaranje apoteke selu Malča kod Niša.

arhivska fotografija

Radikali na čelu s predsednikom opstinskog odbora Pantelej i odbornika u Skupstini Opstine Pantelej Stefanom Ilićem, potpredsednikom GO Nikolom Ostojićem i predsednikom MO Malča Milošem Vidojkovićem juče su krenuli „od kuće do kuće“ da sakupe potpise koji bi trebali da prođu razmatranje u Gradskom veću koje bi, eventualono, dalje videlo sa „Apotekom Niš“ koje mogućnosti postoje za ovu potrebu. Ovo selo nema apoteku od 2015. godine.

To bi bilo od ogromnog značaja ne samo za žitelje Malče, vec i za meštane Pasjače, Oreovca, Jasenovika, Vrela i svih okolnih sela u kojima nema apoteka, kažu radikali.

D.N.

Komentari (5)
 1. Miki kaže:

  Apoteka Nis mislim da nema sluha za ovakve stvari, nema nista od njihovog direktora. Dzaba se mucila deca. Na gradjane niko vise ne misli, a pogotovu ne propali direktori.

 2. julijana kaže:

  Bravo za mlade momke iz Pantelej…oni su nova snaga i novi radikalni talas…

 3. Ultras kaže:

  Radikali barem nesto rade za razliku od drugih imaju 2 odbornika u opstinu i hoce nesto da pokrenu problem je za one sto imaju 11 a nerade nista…

 4. B kaže:

  A sta ce da rade s predskolskom ustanovom?!?

Vaš komentar: