Published On: četvrtak, 12. avgusta 2021.

Nišlija krao šta je stigao u obijenim prodavnicama

Muškarac D.B.(48) iz Niša obijao je šta je stigao protekla tri meseca, a toliko je bio neoprezan da ga je policija kasno sinoć 10. avgusta zatekla kako provaljuje u jednu ćevapdžinicu pa je zbog toga i priveden u SUP.

Neuobičajno je to da je obijao radnje, frizerke salone, pet šopove, prodavnice nameštaja gde inače nema puno novca, a dokaz za to su tri objekta u koja je nakon obijanja ušao, ali ništa nije odneo!?

On se tereti za osam teških krađa i pet teških krađa u pokušaju.

„Policija ga je zatekla sinoć u jednoj ćevabdžinici u centru grada u koju je, kako se sumnja, provalio. D. B. se sumnjiči da je u junu i julu ove godine, u večernjim časovima, podesnim alatom obio četiri objekta brze hrane, frizerski salon i pet šop iz kojih je ukrao novac, kao i da je provalio u fitnes studio i prodavnicu dekoracije iz kojih je ukrao novac, fotoaparat i lap-top. Takođe se sumnjiči da je tokom ova dva meseca dva puta provalio u isti salon nameštaja, kao i u frizerski salon, fotokopirnicu i trgovinsku radnju iz kojih ništa nije ukrao, saopštila je policija.

Kod njega su pronađena dva šrafcigera, dleto i univerzalni nož kojima je, kako se sumnja, obio ove objekte.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Nišu, D. B. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden tužilaštvu.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>