Objavljeno: sreda, 12. septembar 2018.

Novaku(10) iz Niša hitno potrebno 55.000 dinara da ne bi oslepeo na oba oka

Desetogodišnjem Novaku Milojeviću iz Niša hitno je potrebno 55.000 dinara za lečenje teškog oboljenja očiju jer ukoliko 19. novembra ne obavi terapiju u Klinici „Eliksir“ u Novom Sadu postoji mogućnost da oslepi na oba oka.

Novak sa ocem Miroslavom ispred osnovne škole

Njegov otac Miroslav kaže da je dečaku za terapiju od godinu dana potrebno milion dinara, ali da je iscrpeo sve izvore tako da mu je potreban taj novac da ne bi oslepeo.

Grom sudbine je moje dete pogodio 2015. godine kada ga je ostavila majka, otišavši bez reči tako da sam ja sada samohrani otac koji se bori nekako za Novaka. Do nedavno sam bio portir u RTB-u Bor, ali sam dobio otkaz kao i mnogi drugi tako da sam ostao bez sredstava. Ja kao samohrani roditelj, sada sam u teškoj situaciji jer dečak ide u Osnovnu školu „Radoje Domanović“ u Nišu pa ne mogu ni da se zaposlim jer moram da brinem o njemu – kaže otac Miroslav.

Novaku je dijagnostifikovana bolest ambilopija levog oka na Klinici „Eliksir“ u Novom Sadu koja je ispostava ruske klinike „Fjodorov“ iz Kaluge u Rusiji. Njegovo lečenje je preporučila dr V. Firsova iz Kaluške filijale koja je prepisala terapiju u periodu na tri meseca od po 10 dana.

Broj žiro računa na koji bi humani ljudi trebali da uplate pomoć je 265-0000004830221-77, a na ime Miroslav Milojević (061 3050252).

M.S.

Komentari (6)
 1. Jelena kaže:

  Molim Vas, može li se ikako doći do roditelja

 2. Saša kaže:

  Je l može preko western uniona?

 3. Hajriz Brcvak kaže:

  Možete li mi poslati IBAN I SWIFT ZA UPLATU IZ INOSTRANSTVA
  Pozdrav
  Brcvak hajriz

 4. Nikola kaže:

  Jel ima devizni racun da uplatim iz nemacke?

 5. Vesna kaže:

  Treba urgentno da se javi Šapićevoj fondaciji. Ovo nije velika cifra i to rešavaju odmah.

 6. Natasa kaže:

  Moze li iz Bosne u konvertibilnim markama da se uplati?

Vaš komentar: