Cheap Propecia where to Buy online Objavljeno: subota, 11. januar 2014.

NUNS protiv medijskog spektakla

NUNS je danas istovremno apelovao na državne organe „da se uzdrže od objavljivanja bilo kakvih informacija pre nego što budu okončane istražne radnje i spreče pravljenje medijsko – političkog spektakla“ od ubistava troje kolega.

Ističe se i da je „to njihova zakonska obaveza, ali i izraz poštovanja prema žrtvama i njihovim najbližima“ i izražava uverenje „da je to jedini način da se konačno utvrde sve činjenice o ubistvima novinara i kazne ubice i nalogodavci“.

To staleško udruženje podseća da je reč o jednom od najozbiljnijih slučajeva brutalne likvidacije novinara, „sa opravdanom sumnjom da je država i nalogodavac i izvršilac zločina“.

NUNS ističe u saopštenju i da je zato veoma bitno „da državni organi koji vode istragu pokažu da svoj posao obavljaju ozbiljno i temeljito“.

„Uhodani scenario po kome se potencijalni vinovnici najpre „uhapse“ i „osude“ u medijima neće pomoći izvršenju pravde“, ističe se u saopštenju.

NUNS je ponovo u saoštenju pozvao nadležne organe da i istrage ubistava Vujasinović i Pantića poveri Tužilaštvu za organizovani kriminal.

Vaš komentar:


 

Nišville 2017