http://cajunrodandreelrepair.com/cheap-Levitra-40-mg-Buy-online cajunrodandreelrepair.com Objavljeno: petak, 3. januar 2014.

Odbojkaši protiv Makedonaca počinju kvalifikacije za SP

U drugom meču naše, J grupe danas se u 15 sati sastaju Slovenija i Portugal. Turnir traje do nedelje , a igra se po principu – svako sa svakim. Naša reprezentacija igraće svakog dana u 18 sati.

Izabranici Igora Kolakovića su favoriti u grupi:

– Jesmo favoriti i prihvatamo tu ulogu, ali neće biti lako. Nijanse će odlučivati između osvajanja medalje i odlaska kući, ipak mi jesmo favoriti, pa se nadam da ćemo odigrati u dobrom ritmu i pobediti u sve tri utakmice – istakao je Kolaković.

Plasman na Mundijal obezbediće pobednici svih pet kvalifikacionih grupa, kao i najbolja drugoplasirana reprezentacija.

Ulaznice za turnir u „Čairu“ prodaju se svakog dana od 10.00 do 18.00 na biletarnici hale i u pasažu kod hotela „Ambasador“.

Dnevne karte za dva meča prodaju se po ceni od 300 dinara, a komplet ulaznica za sva tri dana vredi 600 dinara.

domnis-014Odbojkaški savez Srbije i kompanija „Vip mobile“, koja je generalni sponzor OSS, nastavili su po dolasku naših najboljih odbojkaša u niš akciju društveno odgovornog ponašanja pa su naši reprezentativci posetili Dom za decu i omladinu „Duško Radović“ u Nišu i štićenicima Doma poklonili kalendare OSS za 2014, kao i lopte i dresove.

Vaš komentar:


 

Nišville 2017