Published On: ponedeljak, 9. septembra 2019.

Osumnjičenom za ubistvo bake određen pritvor – branio se ćutanjem

Vladanu Grahovcu (26) koji je osumnjičen da je ubio Jelicu Tatarovski(82) iz Niša, određen je pritvor do 30 dana, saznajemo u Višem sudu u ovom gradu.

  • Proces saslušanja je trajao do uveče, a osumnjičeni se branio ćutanjem, rečeno nam je u službi za odnose sa javnošću u sudu.

Grahovac se sumnjiči da je u noći između 1. i 2. septembra ušao u stan nesrećne žene i da je s nekoliko udaraca tupim predmetom udario staricu zbog čega je ona izdahnula. Nju je našla u lokvi krvi bratanica i obavestila policiju.

Grahovac je u noći između 3. i 4. septembra, nezvanično saznajemo, uhapšen u Beogradu. On je do pre dve i po godine živeo u zgradi Bulevar Nemanjića 75 i to vrata do vrata sa nesrećnom ženom koja je živela skromno od muževljeve penzije. On se kasije posvetio ikonopisanju jer je imao psihičke probleme zbog čega je bio i na lečenju.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>