Published On: utorak, 4. februara 2014.

Počela prodaja karata za Disciplinu Kitschme

novi DAKKarte za koncert Discipline Kitschme moguće je kupiti od 3. februara po ceni od 700 dinara u muzičkim radnjama: Vintage shop, Music House & Energy music shop. Cena karte na dan koncerta iznosiće 800 dinara, a broj karata je limitiran.

Legendarni sastav Disciplin A Kitschme održaće samostalni koncert u Nišu, 21. februara 2014. godine od 22:30h u klubu Feedback.

Višedecenijski isporučivači vrhunske buke uvrstili su nedavno u svoje redove novi instrument – usnu harmoniku, koja je dala novu dimenziju prepoznatljivom groove-u Discipline, tako da bend orno i poletno kreće u nove koncertne avanture.

Aktuelni hit singl „Samo Disciplina“ iz decembra 2013. uzburkao je muzičku javnost u regionu, a Disciplin A Kitschme će u narednom periodu nastupati u sledećem sastavu: Koja (bas, glas), Buca (bubanj, glas), Manja (glas), Igor Djeke (usna harmonika).

[youtube url=“http://www.youtube.com/watch?v=p6LboHk0ph0″ width=“560″ height=“315″]

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>