Published On: petak, 30. aprila 2021.

Posao za stotine radnika nakon početka izgradnje novog kvarta u opštini Pantelej

U opštini Pantelej očekuje se u narednom period gradnja oko 2.000 stanova za pripadnike bezbedonosnih struktura što je prilika da mnoga preduzeća, ali i pojedinci nađu dugoročni posao na ovom krupnom građevinskom zahvatu.

Gradski oci najavljuju da će na prostoru naselja „Ardija“ nići potpuno novi kvart, a to je ostavlja mogućnost ne samo za zapošljavanje na izgradnji stanova nego za otvaranje prodavnica, uslužnih delatnosti i mnogih drugih mogućnosti.

Jedan od takozvanih atarskih puteva u Panteleju je ustupljen državi i upravo na tom prostoru će se izgraditi potpuno novi park. Bulevari u Panteleju spojiće se sa bulevarima u severnoj industrijskoj zoni tako da će se saobraćajno rasteretiti celo naselje Jagodin male – kaže Nenad Stanković, gradski većnik.

On nije mogao da precizira rokove početka izgradnje i zapošljavanje većeg broja lica jer to ne zavisi samo od Grada Niša.

gradjanin.rs

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>