Published On: ponedeljak, 23. septembra 2019.

Preminuo brat ubijene Gordane u kafiću „Mali Pariz“

Goran Radosavljević (42) iz Raške, rođeni brat ubijene Gordane koju je usmrtio bivši muž Miša Jovanović (57) usmrtio sa nekoliko hitaca iz pištolja u kruševačkom kafiću „Mali Pariz“ preminuo je noćas od povreda u Niškom Kliničkom centru.

Radosavljević je tog 13. septembra sedeo u kafiću sa sestrom Gordanom i Jovanovićem koji je odjednom izvadio pištolj i prvo ubio bivšu ženu, a onda pucao u glaviu i njenom bratu. Kasnije je seo u automobil i na putu nza Čačak voio suprotnim smerom gde je u poslednjim momentima izbegnuta tragedija. nakon toga je zaustavio automobil i pucao sebi u glavu.

Navodno je pre toga rekao u kafiću da će pored žene i njenog brata da ubije čak i decu.

Nakon sedmodnevne, neprestane borbe lekara Klinike za anesteziju KC Niš, pacijent G.R (42), koji je, u pucnjavi koja se dogodila u Kruševcu, iz vatrenog oružja, bio teško ranjen u glavu, uprkos svim naporima celokupnog medicinskog osoblja, noćas je, nažalost, u 03:50 sati, podlegao povredama, saopšteno nam je u Upravi Kliničkog centra u Nišu.

Miša Jovanović je, kako su otkrili mediji, svoj krvavi pir počinio jer se nije pomirio sa činjenicom da ga je supruga Gordana ostavila dva meseca ranije.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>