Published On: četvrtak, 22. avgusta 2019.

Prijave protiv građevinaca koji su napali aktivistu Niške inicijative (video)

Student žurnalistike i aktivista odborničke grupe, Niška inicijativa napadnut je verbalno juče u centru Niške Banje gde se izvode radovi na rekonstrukciji takozvanih „Titovih fontrana“.

Na gradilištu je grupa od tri radnika koja izvodi javne radove pokušala da napadne i spreči aktivistu Niške Inicijative da snima radove, uz pretnju macolom i verbalne pretnje koje se čuju na snimku. Oni su ga isterali sa prostora koji nije adekvatno ni ograđen i ne zna se gde je tačno zona gradilišta. Na snimcima se vide i drugi građani koji se šetaju tuda, saopštili su iz inicijative.

Napad se dogodio 14 sati, a iz ove odborničke grupe u Skupštini grada su naveli da će prijave zbog ovih pretnji biti podnete.

gradjanin.rs

video: Niška inicijativa

Displaying 1 Comments
Have Your Say
  1. prof dr CVETKO prvi kaže:

    TRI radnika rade ?????????????
    Cela TRI radnika ? Sreću je imao aktivista , šta bi bilo da je bilo 30-ak radnika i „udarnika“ ? Sigurno bi „izeo golem ĆOTEK“ !
    Procenat zaposlenosti je opet skočio ili se procenat nezaposlenosti smanjio – rapidno ?

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>