Published On: subota, 8. marta 2014.

Rad odneo bod sa Čaira

[dropcap color=“#DD3333″ type=“square“]g[/dropcap]rađanin: Ivan Milanović

 

FOTO: fcradnicki-nis.com

FOTO: fcradnicki-nis.com

Navijači Radničkog moraće još da pričekaju na prvu prolećnu pobedu. U 18. kolu JSL Radnički i Rad igrali su nerešeno na Čairu 1 : 1.

Svih 90 minuta domaći tim je imao jalovu terensku inicijativu, ali bez prave organizacije u igri, dok su gosti pretili iz kontranapada.

Iz jednog takvog poveli su u 5. minutu. Posle brze akcije lopta je stigla do Nenada Injca, a on je posle izdržanog duela preciznim udarcem doneo vođstvo „Građevinarima“. Radost gostiju trajala je samo dva minuta. Sjajnu solo akciju Saša Stojanović završio je na najbolji moguđi način – 1 : 1.

Početak je nagoveštavao uzbudljiv meč, ali nažalost 5000 gledalaca nije takav bio. Iz prvog dela još jedino vredno pomena je loš prijem lopte Miloša Petrovića u izglednoj situaciji.

U nastavku je trener Bekvalac pokušao izmenama u vidu Trišovića, Sančeza i Đuričića da promeni nešto u igri svog tima, ali bez uspeha. Pripretili su Pavlović i Stojanović sa distance, te Marjanović polumakazicama, međutim promene rezultata nije bilo. Posle najslabijeg izdanja ove sezone na Čairu, Radnički i nije zaslužio više od jednog boda.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>