Published On: četvrtak, 14. novembra 2019.

U sačekuši opomena za niškog pekara

Pravo je čudo kako je niški pekar R.M. (33) izbegao kišu metaka u sačekuši koja se dogodila rano jutro u Ulici Despota Stefana u niškom naselju Durlan.

Za sada možemno da kažemo da je jutro u 4,00 sata pucano na muškarca, starog 33 godine koji nije povređen. Istraga je u toku, a o svemu je obavešteno Više javno tužilaštvo – rečeno nam je u policiji.

Čovek sa revolverom je veruje sse, znao kada ovaj porodični čovek M.R. kreće na possao ttako da ga je čekao u zoru da izađe iz kuće i krene na posao. Kada je R.M. otključavao automobil, nepoznati muškarac je zapucao, ali je prosto neverovatno da nije ništa pogodio tako da se priča po kraju da je u pitanju klasična opomena.

Pucnji su odjeknuli ovim niškim naselje, a jedan od prvih komšija pretposstavlja da je u pitanju opomena.

Uplašeni R.M. je startovao automobil i kada se odvezao par kilometara on je tada pozvao policiju. U Višem javnom tužilaštvu nam je rečeno da će u popodnevnim čassovima imati više informacija o ovom incidentu.

M.S.

Displaying 2 Comments
Have Your Say
  1. Pluton kaže:

    A kako se zove taj RM. I koja pekara je u pitanju, dajte puno ime, nije on maloletan, pa mora samo inicijali. Ovako mogu da pomislim da je u pitanju Ratko Mladić … ???

  2. Circle of hypocrisy kaže:

    Baguje ti tastatura bratte o. O

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>