beardgrowingtips.com Objavljeno: sreda, 22. januar 2014.

Uhapšeni osumnjičeni za saučesništvo, za ubicom se još traga

Sumnja se da su osumnjičeni bili zajedno sa Mićom U.(1978) iz Aleksinca, za kojim se još intenzivno traga, za koga se sumnja da je prošle noći oko 00,20 časova u Aleksincu izvršio krivično delo teško ubistvo Aleksandra Jocića(1985) iz Aleksinca i teško ranio Sašu D.(1976) iz Niša.

On je, kako saznajemo od izvora bliskih istrazi, u Aleksincu u ulici Drakčeta Milovanovića ispalio više hitaca iz vatrenog oružja u vozilo „micubiši“, kojim je upravljao Aleksandar Jocić, nanevši mu povrede od kojih je on neposredno nakon toga preminuo.

mesto ubistva u Aleksincu

mesto zločina u Aleksincu

Ljudi iz okolnih kuća i lokala kažu da su ujutru videli sivi „micubiši“ na trotoaru. Zadnja šoferšajbna bila je izrešetana. Micubiši je očigledno išao ulicom Drakčeta Milovanovića ka centru Aleksinca, a odmah nakon pucnajva udario je u banderu i oborio je. Pucnjava i buka su ljude iz okolnih kuća digli na noge.

– Čula sam tri pucnja. Onda auto koji je udario! Nisam smela da izađem! Odmah potom zapomaganje: “Jao, ubiše mi drugara!”. Odmah sam zvala policiju, bili su i oni i hitna pomoć tu vrlo brzo, priča žena iz jedne od okolnih kuća.

Aleksandar je preminuo na licu mesta, a mladić koji je bio na mestu suvozača je ranjen. Saša D. (38) iz Niša,  hospitalizovan je u Kliničkom centru u Nišu i nije životno ugrožen.

– To su povrede iz vatrenog oružja, ali je povređeno samo meko tkivo, rekao je dr Nenad Filipović, načelnik odljenja intenzivne nege i reanimacije.

acajocic

FOTO: ubijeni Aleksandar Jocić

Majka poginulog Aleksandra,l Lena Jocić, kaže da je njen sin ranije imao problema sa zakonom i da su postojali neraščišćeni problem sa osumnjičenim.

– Moj sin je bio tri godine u zatvoru kao saučesnik, jer je dao drugarima kola da opljačkaju pumpu. A imao je problema posle toga sa osumnjičenim. I ja sam, kao majka, imala problema, nismo smeli na ulicu da izađemo, prijavljivali smo, ali niko nije reagovao, tvrdi Lena Jocić.

Vaš komentar:


 

Nišville 2017