Published On: sreda, 13. juna 2018.

Veštačka trava na terenu u Brzom Brodu

Na dotrajalom terenu za mali fudbal u Brzom Brodu nedavno je postavljena veštačka trava.

Sa građanima koji su tražili njegovo obnavljanje teren je obišao predsednik Gradske opštine Medijana Nebojša Kocić.

Nastavljamo da unapređujemo kvalitet života građana u Brzom Brodu, na zahtev građana i našu inicijativu. Deca na ovom terenu i njihovi osmesi najbolje govore o tome da radimo za njihovu dobrobit, rekao je predsednik najveće niške opštine Nebojša Kocić.

Teren je sastavni deo nedavno oformljenog Parka prijateljstva, a obnavljanje igrališta deo komunalnog opremanja Brzog Broda. U planu je postavljanje je još jednog letnjikovca, pešačke staze i prskalica za navodnjavanje, kao i savremenog terena za basket.

Mislim da je saradnja sa građanima Brzog Broda primer građanske inicijative na delu i mi u opštini smo stvarno ponosni na tu saradnju. Obnovili smo sportski teren za mali fudbal na zahtev grupe građana ovog niškog naselja, na terenu koji je bio presvučen asfaltom i koji je već bio prilično dotrajao. Postavljena je veštačka trava, što celom parku daje poseban izgled i kvalitet, dodao je Kocić.

gradjanin.rs

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>