Published On: ponedeljak, 3. februara 2014.

Vučić može i da leti?

klik za uvećanje

klik za uvećanje

Sudeći po Wikipediji Aleksandar Vučić može da leti, preskače veoma visoke zgrade i pojede 10 hotdogova odjednom.

Za sve koji ne znaju, Wikipedija dalje objašnjava da je Vučić rođen na Kriptonu, zajedno sa Supermenom.

Ovo je odgovor na pravi mali informacioni rat koji se trenutno vodi na društvenim mrežama između pristalica PPV-a, odnosno između članova SNS i manje opredeljenih korisnika najpopularnijih internet portala i platformi.

sns tabelaNakon što je u javnost juče procurelo detaljno uputstvo koje je kreirano za pristalice SNS-a o načinu komentarisanja na društvenim mrežama i nakon jučerašnjeg pokušaja „cenzure“ šaljivog video klipa u kojem se sa komentarima prikazuje kako Vučić spašava dete iz zavejanih automobila kod Feketića, na engleskoj stranici Wikipediji osvanula je nova „biografija“ prvog potpredsednika.

Vučić je rođen na Kriptonu, on je srpski političar, ali i heroj, majka, brat. Pored srpskog, Vučić fluentno govori i kriptonski, enngleski, francuski i ruski, navodi engleska stranica Wikipedije.

Na stranici se zatim navode detalji Vučićeve političke prošlosti, ali i detalji iz ličnog života, poput drugog braka i sl.

Podaci na stranici su promenjeni nakon dvadesetak minuta.

 

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>