Published On: ponedeljak, 3. oktobra 2016.

Zločin u Medoševcu: Žena ubijena, muž sa teškim povredama prevezen u KC

Nišlijka Jasmina Živković je ubijena, a njen suprug Goran teško ranjen u Matejevačkoj ulici u niškom naselju Medoševac. Ovo nam je potvrđeno u niškoj policiji.

policija

 

Policija je jutros u 8,45 dobila prijavu da je u jednoj kući u Medoševcu pronađeno beživotno telo žene i povređeni muškarac koji je hitno prevezen u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu. Preduzete su sve istražnje radnje da se otkriju okolnosti ovog slučaja, rečeno nam je u policiji.

Kako list „Kurir“ prenosi reč je o zločinu koji se dogodio kada su u dom Živkovića upali nepoznati razbojnici.

Čuo sam zapomaganje iz domaćinstva Živkovića i otišao tamo. Zatekao sam Gorana kako se dovukao uz zid do stepeništa. Rekao mi je da je išao da otprati sina koji radi u Sloveniji na autobus. Kada se vratio kući prilikom ulaska u stan neko ga je s leđa udario u glavu i onesvestio“, kazao je komšija ovom listu.

U kući Živkovića sve stvari su ispreturane. Očito je da su razbojnici tražili novac i vredne stvari znajući da Živkovići već dugo godina rade u Sloveniji.

M.S.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>