Agencija za privatizaciju satnicu računa po “beogradskom vremenu”!?

Milan-Petkovic1
Milan Petković: Ovo je poniženje bez granica

Agencija za privatizaciju je u svojim dokumentima i zvanično pokazala “da je Beograd država u državi”. Dokument kojim se objavljuje prodaja “Niške televizije” u jednom od delova su na najbukvalniji način napisali “da zainteresovani mogu predati svoje ponude za kupovinu najkasnije do 7. Avgusta i to do 15 časova po BEOGRADSKOM vremenu”. To što nisu iskoristili, makar, termin srpska vremenska zona (ako ne znaju pravi), reagovao je urednik NTV Milan Petković, objašnjavajući ovaj kao poniženje bez granica!

– Oni se stvarno zavitlavaju. Besramno ponižavanje Niša i čitavog juga Srbije se nastavlja. Agencija za privatizaciju u javnom pozivu za privatizaciju Niške televizije na tri mesta potencira rokove po BEOGRADSKOM vremenu. Ja sam do danas bio u zabludi da postoji srednje-evropsko vreme i da je čitava Srbija u istoj vremenskoj zoni – kaže on.

agencikja
“Zahtev za otkup prodajne dokumentacije se podnosi do 31.07.2015. godine (do 15:00 časova po beogradskom vremenu). Zainteresovana lica mogu podneti prijave za učešće u Postupku najkasnije do 07.08.2015. godine do 15:00 časova po beogradskom vremenu. Otvaranje Glavnog koverta i koverte sa oznakom: „Podaci o ponuđaču” održaće se dana 10.08.2015. godine u prostorijama Agencije, na adresi: Terazije 23, 11000 Beograd, na 3. spratu u 11:00 časova po beogradskom vremenu.“ – komentariše Petković.

agencija

On dalje u tekstu navodi da gašenje mnogih institucija, firmi i ustanova pod “beogradskom kapom” ne vodi nikud.

– Beograd na vodi, Beogradska hronika, Radio Beograd 4 kanala, Beogradska filharmonija, Beogradski pašaluk. Samo neka nastave kako su počeli, gase sve što postoji na jugu Srbije, Radio Niš, Nišvil, Mašinsku industriju Niš, Elektronsku industriju Niš, Nišku televiziju, Nišku pivaru i uskoro dolazimo svi pod beogradsku krušku u našem beogradskom pašaluku. Neće ni njima ni nama biti lepo, jer ćemo morati svi da se zguramo u Beogradu na vodi – ljutito komentariše Petković.

Gradjanin.rs

4 Comments

 1. Malo je to Milance, kasno ste se probudili, idete na „dobos“ kao i vecina institucija i firmi koje za Bg ili ocuvanje vlasti nemaju velikog znacaja. Pinkovizija i lazovizija vladaju a uskoro ce te vi u prodanim medijima za to da placate taksu.

 2. ne bih da polemisem i otvaram diskusiju, samo da malo razjasnim jer imam iskustva: poziv je sastavljen da bi na konkursu ucestvovale i strane firme. pa da bi na vreme predale aplikaciju, na engleskom se koristi termin ‘central Belgrade time’ sto ima logike jer se radi o glavnom gradu. isto cete sresti u mnogim uputstvima, mapama, koordinatama.. tako da ovo nema veze sa beogradizacijom ili nipodastavanjem juga, Nisa, itd. raspitala sam se, iskljucivo jer je tender medjunarodnog karaktera. pozdrav za rodni grad! 🙂

  1. Tacno je sve sto pisete ali je moglo i na drugaciji nacin da se kaze…
   Moze da se napise po vremenu +01:00 za sve zone po tom vremenu svi gradovi da se navedu 😀
   a ne samo Beograd…
   Ali ocigledno je da je Beogradizacija uzela maha, nije ovo jedini primer…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *