Published On: ponedeljak, 2. maja 2016.

Agonija traje: Izbori u opštini Medijana zakazani za 7.maj

Izbori koji treba da se ponove na 48 biračkih mesta u opštini Medijana zakazani su za subotu 7.maj, nezvanično saznaje portal Gradjanin.RS.

160502-medijana

Tu informaciju dobili smo danas iz niških stranaka, ali za sada nemamo zvaničnu potvrdu. Izbori u opštini Medijana ponavljaju se zbog administrativne greške opštinske izborne komisije.

Gradjanin.rs

Displaying 4 Comments
Have Your Say
 1. SMUK kaže:

  AGONIJA ili AGONIJE , traju………………………
  ARONIJA ili ARONIJE , traju…dok se ne OBERU………
  IRONIJE ili IRONIJE ,traju……… i dalje……….
  LJUDSKA GLUPOST , nema KRAJA…traje VO VJEK I VJEKOV !
  Što li ja gubim vreme i lupam gluposti ………
  A be , da be….nemam druga posla a svi ovi- i pozicija i ovi na vlast… zinulo im dupe … a za zinulo DUPE , prava mera je ……….. ?
  Pogodi , NARODE ?
  SUTRA ima da Vi javim .
  Nemoj se pravite naivni , k*o francuska sobarica i današnji „političari“ , nego kažite !

 2. Dr JASMINA kaže:

  @ JANKO
  To je logično, jer Milan Krstić – Kinez predstavlja neprimeren deo Niša, od koga treba bežati. SNS je to uvideo na vreme.

 3. JANKO - STUDENT GENERACIJE EF kaže:

  Da li će SNS sada tipovati na Srđana Aleksića, pošto je došlo do ozbiljnog sukoba između Kineza i Gašića pre 5 dana. BILO JE VULGARNO !

 4. iva kaže:

  Definitivno, treba raspisati nove izbore za ceo Niš i sve niške opštine. Ovako izmanipulisani izbori su nejveća sramota posle izbora 1996 godine. Zato građani izađite svi na izbore i glasajte protiv SNS-a.

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>