Akcija „humaNiš 2017“ Vol. 2

U nedelju, 29.10. od 12 do 14h, kod kružnog toka na ulazu u park Čair (kod spomenika sestrama Baković) nastavlja se akcija koju zajedno organizuju grupa za „POMOĆ UGROŽENIM NIŠLIJAMA“, „BANKA HRANE za napuštene životinje u Nišu“ i „ČEPeNIng“.

Ciljevi akcije ostaju isti:

Pomoć najugroženijim sugrađanima odećom i obućom za bebe, decu i odrasle, ćebićima, posteljinom i ostalim sitnim pokućstvom, kao i dugotrajnim namirnicama. Na licu mesta moguće je dogovoriti i preuzimanje krupnijih delova nameštaja ili kućnih uređaja.

Pomoć bolesnim i napuštenim životinjama. Pored granulirane i konzervirane hrane, prikupljamo i materijal za pravljenje skloništa i kućica: daske, letve, eksere, alat, stiropor, kartonske kutije, široke lepljive trake, prostirke, drvene palete, najlone i sve ostalo što u tome može da pomogne, pa i odevne predmete koji nisu više za ljudsku upotrebu.

Pomoć osobama sa invaliditetom. Prikupljanjem plastičnih zatvarača i ostale tvrde plastike od PP ili PE materijala i njihovom reciklažom pomažemo pojedincima i ustanovama nabavkom kolica i drugih pomagala.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *