„Ameter kup“ u Nišu: Dođite da vidite šta je dobar mali fudbal

Amaterska liga u fudbalu pod nazivom „Amater kup“ koja u Nišu postoji već četvrtu godinu i nastavlja se u nedelju, a utakmice će se odigravati u školskom dvorištu OŠ“Učitelj Tasa“ svake subote i nedelje. Milan Živković, jedan od promotera turnira kaže da trenutno ima 14 ekipa i u nedelju u prepodnevnim časovima je na programu 4 kolo.

amater ju
Pehari za pobednike

-Ove godine takmičiće se preko sto rekreativaca okupljeni pod imenima: 1.Štrumfovi 2. ElectroAs 3. G-store 4. Žemčužina 5. Pesovci 6. Milioneri 7. Beli orlovi 8. Ladi dadi 9. Extreme 10. Markeri 11. Lionheart 12. Lucky strike 13. Bunker i 14. White wine. Oni koji dođu da gledaju utakmice mogu zaista da vide srčanost na terenu, ali i sjajno drugarstvo.

amater kupNagrade su 50% za prvoplasiranu ekipu, majce i lopta, 30% za drugoplasiranu i oko 15% za trećeplasiranu ekipu od ukupnog fonda. Najveci problem imamo oko sponzora i promocije turnira. Jednom nam je pomogla Niška mlekara sa nabavkom majci, pehara i lopti. Turnir pomaže i Sportsko drustvo Palilula- kaže Živković.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *