Anketa omladine SNS: Tvrđava je nedovoljno osvetljena

Unija mladih Srpske napredne stranke i ove nedelje nastavila je sa akcijom anketiranja građana i podele stranačkog časopisa Informator. Ovoga puta akcija je organizovana na teritoriji najveće niške opštine Crveni Krst ispred Tvrđave.

sns-omladina
Akcija na početku Tvrđavskog mosta

Milan Stanojković, koordinator Gradskog odbora u Nišu, rekao je da su mladi članovi stranke nosioci većine akcija i da će uvek imati podršku, jer su upravo oni ti koji će ovim gradom, kao akademski građani, nešto u budućnosti menjati.

„Gradski odbors SNS u Nišu podržava ovakav tip akcija naših omladinaca, koje pokazuju ljubav prema svom gradu, poštovanje prema kulturnom nasleđu Niša. To je preduslov koji će pomoći bržem razvoju našega grada. Ovo je ujedno i dobra prilika da na osnovu anketa koje popunjavaju građani vidimo šta im to najviše smeta na teritoriji njihove opštine i da mi kao stranka nastojimo to da menjamo“, rekao je Stanojković.

Anketirani građani rekli su da su potencijali njihove opštine Tvrđava, koja je simbol grada, parkovi, priroda, ali i poljoprivreda. Ono što im smeta jeste da sama Tvrđava nije dovoljno osvetljena, smatraju da bi trebalo da bude više uređenih površina, a svoju opštinu smatraju siromašnom. To je kažu ono što bi trebalo u narednom periodu promeniti. Nakon anketiranja građana i podele Informatora omladinci su svojim prijateljima i članovima predstavili opštinu Crveni Krst kroz video prezentaciju u MK 12. februar.

3 Comments

  1. Omladino esenesovska, nisu ovde problem lampioni, fenjeri, gasarčiki i ostale šarene laže, već je pravi problem satrapska i otimačka partija čiji ste vi nedorasle junoše. Pamet iz *upeta u glavu, pa bež’ glavom bez obzira. Naravno, ako vam je bar malo do čistog obraza stalo.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *