Apel Delijama i Grobarima: Navijajte večeras bez incidenata

U finalu Kupa Radivoja Koraća u Nišu snage će odmeriti večeras Partizan i Crvena zvezda. Meč počinje od 21 sat u hali „Čair“, a naša mlada glumica Dragana Mićalović pročitala je sinoć apel organizatora vezan za finale, a upućen Delijama i Grobarima, najvatrenijim navijačima Zvezde i Partizana.

foto: rtvbn.com
Dragana Milalović foto: Glossy

Niš je tokom prethodnih sada već decenija postao sinonim za nacionalni Kup, koji od 2003. godine nosi ime jednog od najvećih srpskih košarkaških velikana Radivoja Koraća. Istovremeno, uprkos velikoj navijačkoj tenziji u srpskom sportu prethodnih godina, Niš i dvorana Čair su možda jedino mesto u Srbiji u kome navijači dva najveća i najpopularnija srpska kluba Crvene zvezde i Partizana mogu da zajedno posmatraju utakmicu. Neka tako i ostane! Organizator i Grad Niš su uložili mnogo napora i finansijskih sredstava kako bi se utakmice odigrale u vrhunskim uslovima. Apelujemo da svi navijaju fer i korektno! Pobeda na sportskom takmičenju ne predstavlja pitanje života i smrti, sportski rivalitet dve košarkaške institucije je nešto najlepše što srpski sport ima. Pomozite nam da 14. put iz niške dvorane Čair pošaljemo prelepu sliku u svet! Navijačima želimo da uživaju, sportistima da daju sve od sebe i neka pobedi najbolji! – pročitala je ona.

Ceo meč će pratiti jake policijske snage u hali, a vidna je i spremnost organa reda na ulicama grada da reaguju ako dođe do nereda.

M.S.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *