„Asovi za decu“ igrali za izgradnju klinike za decu obolelu od raka u Nišu

Oko 7.000 gledalaca okupilo se na stadionu Partizana u humanitarnom meču „Asovi za decu“ kako bi na terenu videli prosljavljene srpske fudbalere, ali i pomogli da se prikupe sredstva za izgradnju kliničkog odeljenja u Nišu za decu obolelu od raka.

Asovi-za-decu

Dva tima sa klupe predvode čuveni srpski treneri Radomir Antić i Bora Milutović, dok su na terenu Dejan Stanković, Predrag Mijatović, Nikola Žigić, Milan Jovanović, Mateja Kežman, Ivica Kralj, Nikola Lazetić, Danko Lazović, Goran Stevanović, Mihajlo Pjanović, Perica Ognjenović i mnogi drugi…

Rezultat je bio u drugom planu, ali vredi napomenuti da su Dejan Stanković i Nikola Žigić lepim golovima podsetili na stare dane. Kasnije je i Predrag Mijatović sa preko 25 metara lob udarcem pogodio prečku, pa je Branko Brnović zatresao mrežu.

mijat

Viđen je još jedan lep momenat, utakmica je prekinuta kako bi Mijatović potpisao dres Reala iz 1998. godine, kada je postao prvak Evrope. Veoma česta scena na tribinama bila je i kako navijači Zvezde i Partizana sede zajedno, čime je poslata lepa poruka.

Ulaznice za humanitarni meč „Asovi za decu“ prodavale su se po ceni od 300 dinara za sever i jug, 500 dinara zapad i istok, dok su porodične ulaznice (tri) koštale 1.000 dinara.

Utakmica „Asovi za decu“ realizovana u organizaciji Jovana Simića, EXIT fondacije, Nacionalnog udruženja roditelja dece obolele od raka (NURDOR), FK Partizan i podrške FK Crvena zvezda.

Izvor: Blic.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *