Auto interventne policije uleteo u prodavnicu u Nišu – ima povređenih (FOTO)

Automobil Interventne jedinice policije u Nišu uleteo je danas u 19,35 sati na trotoar u Dušanvoj ulici u ovom gradu. Prema prvim saznanjima, dvojica su povređena u ovom udesu.

Kako nezvanično saznajemo, policajac je u vozilu interventne policije bio sam u automobilu. Išao je Dušanovom ulicom, a onda je jedan putnički automobil marke „Reno Megan“ izleteo i pokušao da skrene iz male ulice Pop Luke Lazarevića (kod kafane Stara Srbija) u Dušanovu, tako da je policajac manevrisao desno, udario u znak, skrenuo na trotoar i zaustavio se kod prodavnice, a da bi izbegao putnički automobil.

Na žalost ima povređenih, ali čim proverimo šta se dogodilo obavestićemo javnost, saopštili su nam iz policije, rekavši da će uskoro biti više informacija o ovoj saobraćajnoj nesreći.

U Hitnoj pomoći nam kažu da je policajac teže povređen, od vozača putničkog automobila.

Policajac ima povrede glave i vrata. On je odmah upućen na dalju dijagnostiku, a vozač putničkog automobila ima povrede grudnog koša – rekli su nam u Hitnoj pomoći.

Ova saobraćajna nesreća je mogla da se pretvori u veću tragediju jer je na toj strani Dušanove ulice uvek u to doba više šetača, a u trenutku udesa ih srećom nije bilo.

M.S.

1 Comment

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *