Bajkeri 63. padobranske proslavili pet godina postojanja (foto)

Koliko je jaka prijateljska veza izeđu padobranaca veterana pa još bajkera 63. bataljona Vojske Srbije moglo se videti preksinoć u klubu Sanset u Nišu. Moto klub 63. Padobranske brigade proslavio je pet godina postojanja.

bajkeri-63

Okupili su se svi oni koji vole dvotočkaše, a bili su u članovi nekada brigade ili su njihovi prijatelji pa su na osnovu toga postali i članovi društva.

Bajkeeri-63

Član Stefan Krstić kaže da su se okupili bajkeri padobranci iz Rusije, Makedonije, srpskih gradova Čačka, Smedereva i “matičnog” Niša koji su uz dobar rokenrol vratili uspomene iz vojničkih spavaona, ratišta, vremena koje su proveli zajedno.

bajk-63

bajkerii

-To je jedno posebno prijateljstvo. Ima nas koji smo bili u brigadi, posle ili za vreme boravka u jedinici seli na motore pa se i po tome sprijateljili. Igor Janković, predsednik moto-kluba je podelio neku vrstu zahvalnica koje više imaju vrednost kao neka vrsta nazovi dokumenta za verno prijateljstvo. Lepo smo se baš proveli, popričali i nastavili da negujemo prijateljstvo. Uz dobro druzenje i super atmosveru su uveličali i klubovi “ Sunset Club Nis „, “ New Deal Bor „,“ Free Fall Band Nis “ – kaže Krstić.

M.S.

foto: Tijana Guberinić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *