Bandera na autobuskoj stanici sprečila nesreću

Da nije bilo bandere pored autobuske stanice na Bulevaru 12. februar jutros oko 10,00 sati, vozač „Kia“-e bi pokosio ljude koji su čekali autobus na ovom stajalištu. Na svu sreću, saobračajni udes je prošao bez povređenih.

udes
foto: gradjanin.rs

Dušan Gostović, portparol Hitne medicinske pomoći u Nišu nam potvrđuje da služba nije intervenisala u ovom udesu. Tome su sigurno doprineli i zaštitni jastuci koji su se aktivirali prilikom udara.

udes-1

-Sve se zbilo u sekundi, a baš je puklo kada je vozač Kie udario o banderu. Na stajalištu je bilo desetak ljudi koji su se samo uplašili, srećom, kaže nam jedna od radnica iz okolnih prodavnica. Uzrok nesreće nije poznat s obzirom na to da su se sudarila dva automobila, Kia niških i Folsvagen prokupačkih registracija, koja su išla u istom pravcu. Na lice mesta je izašla policija i uviđaj je u toku.

M.S.

2 Comments

  1. oduzeti dozvolu,pa neka ide sa gradski prevoz,nisu kola za seljaka,i gore na nebu ima put,sa desne strane se ne pretice,i jos put zaledjen,mogao je ludak da pobije ljude na stanici

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *