Besplatna multimedijalna škola novinarstva

Novinari, blogeri, studenti i oni koji žele da se oprobaju u kreiranju medijskih sadržaja ili usavrše svoja znanja i veštine mogu da se prijave za novi ciklus Multimedijalne škole novinarstva.

Multimedijalna škola obuhvata sve one oblasti čije je poznavanje neophodno u modernom novinarstvu – fotografiju, mobilno novinarstvo, online novinarstvo, društvene mreže, kao i etiku, istraživačko i agencijsko novinarstvo. Stručni predavači vodiće odabrane polaznike kroz zanimljive zadatke, manje ili više uobičajene novinarske izazove i neizostavan rad na terenu. Po završetku škole, polaznici će efikasnije moći da obavljaju sadašnji posao ili sami razviju sopstveni projekat.

Media i reform centar Niš nastavlja da pruža mogućnost medijskim radnicima da se upoznaju sa najnovijim tehnologijama i tehnikama izveštavanja kako bi držali korak sa modernim novinarstvom ili doprineli razvoju medija u kom rade.

Najbolji polaznik ovogodišnje Multimedijalne škole dobiće mogućnost da sarađuje sa timom Media i reform centra Niš!

Svi zainteresovani mogu se prijaviti slanjem kratke biografije mejlom na adresu info@mirc.rs. Više informacija možete dobiti pozivom na broj 018/526-972 ili na www.mediareform.rs.

Zahvaljujući podršci Ambasade SAD, budući i sadašnji novinari imaće novu priliku da kroz praktične zadatke nauče na koje sve načine mogu primenjivati napredne tehnologije u svakodnevnom izveštavanju i redakcijskom radu.

gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *