Besplatna škola crtanja za osnovce u Čairu

Škola crtanja i vajanja “Da Vinči” koja već 8 godina radi sa decom školskog uzrasta obaveštava sve roditelje da će svake srede od danas 6. jula do 1. septembra imati besplatne časove crtanja u eko učionici u parku Čair od 18.30 do 20 sati.

deciji-ncrtež
slobodna ilustracija – gradjanin.rs

Na časovima će se deca susresti sa različitim tehnikama crtanja i naučiti kako da pravilno koriste crtačke materijale. Steći će pojam o svetlosti i senci, liniji i otkriće kako da, uz interesantne efekte, svoja mala umetnička dela učine bogatijim. Radionicu vodi akademski vajar Dragan Radosavljević.

Želimo da deci koja će raspust provesti u Nišu omogućimo da rade nešto kreativno i da im pružimo malo raznovrsniji sadržaj i tokom leta, kad imaju dosta slobodnog vremena. Savladavanjem likovnih područja deca stiču sposobnost da se snađu i u drugim oblastima koje nisu usko povezane sa umetnošću, da svakom problemu prilaze sa slobodnim i kreativnim stavom i da imaju širok pogled na svet oko sebe” kaže Radosavljević.

Škola crtanja obezbedila je materijal potreban za rad u eko učionicu u Čairu. Inače, polaznici škole mogu da se pohvale ogromnim uspehom na brojnim konkursima i takmičenjima širom zemlje.
Za sve informacije roditelji mogu pozvati broj 063/660-406.

B.J.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *