Biće para za ishranu najsiromašnijih Nišlija

Na sednici Gradskog veća usvojena je odluka da se iz niškog budžeta izdvoji 22 miliona i 400 hiljada dinara za funkcionisanje Narodne kuhinje.

Popovićeva (u žutom džemperu)

Mirjana Popović, sekretarka sekretarijata za dečiju, socijalnu i zdravstvenu zaštitu rekla je da se sve radi u koordinaciji sa Crvenim krstom.

Tender za najboljeg ponuđača ćemo raspisati do 31. marta tako da ćemo program realizovati na vreme. Program traje 12 meseci. Do sada je partner bio Studentsdki centar Niš i ije bilo problema sa distribucijom i kvalitetom hrane – rekla je Popovićeva na Gradskom veću.

gradjanin.rs

2 Comments

  1. Zasto ne date brasno, secer, zejtin i drugo(kao ranije) ali da dobiju samo oni sa nesposobnoscu za rad, s izvestajem. Nisu svi u mogucnosti da svaki dan preuzimaju hranu na punktovima. Neki su bolesni, neki nemaju cime da dodju do punkta i ta hrana se baca. Dok se hrana preveze, gde oni tu hranu stavljaju… Dajte jednom mesecno ali ne kao ranije nego samo onima koji imaju vestacenje o nesposobnosti za rad. To bi bilo najprakticnije. To bi bilo jeftinije i za grad.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *