Bira se najlepši ulaz zgrade u Nišu – Cilj konkursa podsticanje svesti o značaju očuvanja zajedničkih prostora

Javno preduzeće „Nišstan“ iz Niša treću godinu zaredom organizuje konkurs za izbor najlepšeg ulaza grada Niša za 2024. godinu. Konkurs koji ima za cilj podsticanje svesti o značaju očuvanja i uređenja zajedničkih prostora, kao i promociju dobrih komšijskih odnosa će trajati od 15. juna do 1. septembra, a namenjen je stambenim zajednicama koje su u sistemu održavanja „Nišstan-a“, ali i onima koje se prijave za održavanje do 31. avgusta.

Pobednička stambena zajednica će kažu organizatori konkursa, dobiti radove na uređenju zajedničkih prostorija u vrednosti od 50.000 dinara, koje će izvršiti „Nišstan“ u skladu sa odlukom skupštine stanara. Pored toga, svim učesnicima će biti  uručene zahvalnice i simbolični pokloni.

„Cilj konkursa je podsticanje svesti o značaju očuvanja i uređenja zajedničkih prostora, kao i promocija dobrih komšijskih odnosa i solidarnosti među stanarima. Učesnici treba da podnesu čitko popunjenu prijavu koja uključuje tri fotografije ulaza i motivaciono pismo koje opisuje aktivnosti na uređenju i održavanju zajedničkih prostora, kao i kvalitet komšijskih odnosa“ – navode iz „Nišstan-a“.

Prijave se mogu dostaviti lično, poštom ili elektronskim putem. Formulari za prijavu su dostupni na internet stranici preduzeća, kao i u kancelariji broj 210 u prostorijama „Nišstan-a“. Pri prijavi je neophodno navesti naziv stambene zajednice, godinu izgradnje zgrade, broj stambenih jedinica, te ime i prezime upravnika.

Stručna komisija će nakon nenajavljenih obilazaka svih učesnika, koji će se obaviti 30. septembra, izabrati pobednika, a rezultati će biti objavljeni na internet stranici preduzeća.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *