„Biramo Niš“ na završnoj konvenciji: Promene kreću sa juga, Stanković poziva Vučića na duel

Promene će krenuti sa juga i preliti se na celu Srbiju, optimistični su predstavnici koalicije „Biramo Niš“ na završnoj konvenciji u Nišu. Ističu da su južnjaci nosioci slobode koji će južnjačku energiju i temperament da prošire po celoj zemlji i pozivaju sve opozicione liste u Nišu da odmah u ponedeljak naprave koaliciju i da se što pre formira nova vlast u Nišu.

Na završnoj konvenciji koalicije ,,Biramo Niš” predsednik Narodnog pokreta Srbije i narodni poslanik Miroslav Aleksić istakao je da je vreme da promene krenu sa juga i da građani ne padaju u apatiju, jer vladajući režim baš na to računa.

„U kampanji u Nišu obilazio sam sela i opštine i mogu da kažem da ste svuda sjajni i na Crvenom krstu, Paliluli, Medijani, Panteleju, ali i u Niškoj Banji. Svakog dana sam obilazio po tri, četiri grada i cela Srbija gleda u Niš i svi se klade na vašu pobedu” – rekao je Aleksić.

Kandidat za gradonačelnika i nosilac liste „Biramo Niš“ Đorđe Stanković, zahvalio se svima na podršci i iskoristio priliku da pozove nosioca liste Srpske napredne stranke u Nišu Aleksandra Vučića na duel.

„Pozivam na duel kandidata za gradonačelnika našeg grada i za sve funkcije u Srbiji koji sutra dolazi u Niš. Neka bira mesto i vreme i da vidimo ko više voli ovaj grad i ko više zna o Nišu. Nije slučajno što počinje oluja, jer mi smo ta oluja koja će 2. juna da ih oduva jednom zasvagda” – kazao je Stanković.

Na završnoj konvenciji koalicije ,,Biramo Niš” okupljenima su se obratili i i druga na listi u Nišu Tamara Milenković Kerković, predsednik Pokreta slobodnih građana Pavle Grbović, narodni poslanik Demokratske stranke Srđan Milivojević, kandidat Srbobran Branković iz Demokratske stranke, kao i članovi koalicije.

M.T.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *