Bivši direktor vodovoda Andrejević radi u Elektrodistribuciji

Dejan Andrejević, bivši direktor JKP “Naisus”(vodovod) postao je radnik niškog dela Elektrodistribucije sa stalnim radnim odnosom. On je, kako nezvanično saznajemo od radnika ove firme, postavljen na jedno od šefovski mesta u Elektrodistribuciji, a iz vodovoda je premešten na osnovu preuzimanja. Ovaj transfer je obavljen pre oko mesec dana.

Dejan Andrejević

U razgovoru sa njim nismo uspeli da čujemo koja je radna jedinica u pitanju, a na pitanje da li je to sektor trgovine, rekao nam je da tako nešto ne postoji.

Ja nemam dva radna mesta. Sada nemam ni status funkcionera da bih mogao da dajem izjave medijima. Kao građanin s građaninom možemo da pričamo, a najbolje je da se obratite službi za odnose sa javnošću odakle bi trebali da dobijete informacije – rekao nam je u telefonskom razgovoru Andrejević.

Oko bivšeg direktora “Naisusa”, odnosno previranja da li će ostati na tom mestu ili ne, podigla se velika prašina gde je u medijima iznošen prljav veš i politički mulj, ali se to sleglo posle postavljanja novog direktora u vodovodu.

M.S.

7 Comments

  1. EPS je hvala bogu i to naš Niški dobio još jednog velikog stručnjaka i čoveka. Kao i drugi Niški funkcioneri i naš Dejan pored vode sad mora malo i na struju. Diploma stečena u 40.god. na čuvenom Edukons fakultetu iz S.Kamenice, će sigurno doprineti boljoj naplati struje.

  2. Ovo je toliki bezobrazluk da se može meriti sa otvorenim udaranjem šamara ovom narodu, na šta liči niška distribucija sa celokupnim istrošenim kadrovima, na sabirni centar za njih ili šta drugo?

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *