BMW umalo uleteo u prodavnicu

BMW niške registracije kojim je upravljao vozač tridesetih godina juče nešto oko 8,30 časova izleteo je sa kolovoza na kružnom toku kod ,, Margera,, u centru Niša, preleteo preko trotoara i udario u stub višespratnice kraj portala bivše prodavnice ,,Ktitor“.

img_3060

U automobili su bila tri momka starosti izmedju 20 i 30 godina.Znam ih ovde iz kraja. Stanujem ovde i čuo sam snažan prasak i istrćao.U međuvremenu je stigla Hitna pomoć i video sam kako jednog izvlače iz kola, stavljaju mu ,,kragnu“ na vrat i sanitet ga je odvezao. Ostala dvojica su bili na nogama ali je lekar i njih uveo u kola Hitne pomoći i sve su ih odvezli – kaže momak iz komšiluka.

BMW je dolazio od centra prema rampi ka Starom groblju,kada je vozač kod kružnog toka ,,Marger,, iznenada izgubio kontrolu nad upravljačem, skrenuo levo, izleteo na trotoar i zanoseći se okrenuo za 180 stepeni i udario zadnjim desnim delom u zgradu. Prava je sreća da je bila nedelja ujutro i da nije bilo mnogo prolaznika na inače ovom frekventnom mestu koje bi auto sigurno ,,pokosio,, kako se nedevano desilo u Njgeoševoj ulici u Nišu kada je kamion naleteo na dvoje prolaznika na trotoaru.

I.D.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *