Bogat vikend u niškim klubovima – Od EKV-a do Dekolte partija

Za ljubitelje noćnog života i dobrog provoda, sledeći vikend u Nišu će biti prava poslastica.U petak nas očekuje svirka tribute benda EKVa, koji nosi naziv „Krug“, po istoimenoj pesmi proslavljenog sastava. Bend je sačinjen od bivših muzičara EKV-a i njihovih prijatelja iz generacijski sličnih bendova. Svirka je zazana za 22h, u klubu Feedback. Cena karte je 700 dinara u pretprodaji.

U klubu „Clinika“ koji se nalazi u niškoj tvrđavi zakazan je nastup mladih Nišlija, Miloša Ilića i Filipa Marjanović a. Miloš je predstavnik progresivivnog zvuka dok se od Filipa, kao predstavnika retro tehno scene očekuje nešto „tvrđi“ zvuk.

Za petak je najavljeno i otvaranje sezone u diskoteci Dajmond (nekada diskoteka Studio). Gosti na otvaranju biće momci iz nemačke izdavačke kuće „Plastic City“, The Timewriter i Terry Lee Brown. Ovaj dvojac, dobro poznat niškoj publici, po prvi put će se predstaviti kroz maratonski mix u trajanju od više od 4h. Njihov nastup najavljen je za ponoć, dok će za uvod biti zaduženi Djevi niške organizije BAUK. Cena karte je 250dinara.

Za one koji vole nešto komercijalniji zvuk i opušteniju varijantu otvoren je klub LIV. Tamo će u petak nastupiti DJ MANDE i DJ ALEX (Aleksandar Milošević).

Ljubitelje DnB, hip-hop i rege zvuka očekuju dve žurke u „Preduzeću splunge“. U petak je za dobar provod zadzžen DJ Tjamil, dok če domaći rep u subotu vrteti DJ Maxa Joker i Naopak.

Što se tiče subote u klubu Feedback nastupiće Igor Stanković, nekada rezident legendarnog beogradskog kluba Akademija. Igor neguje hard i industrial techno zvuk. Sa njim nam u goste dolazi i Darko Kolar iz Subotice (Blackform). Kako sam kaže, njegov zvuk proizilazi iz sukoba dobrih i negativnih sila, tako da možemo da očekujemo dramski zaplet. Lokalna podrška su Ukor, KSNKST I WC7. Cena karte je 150 dinara.

– Predstojeće nedelje u VAVILONU odlučili smo da počastimo goste(citaj MUSKI ROD) Sunday Madness-a jednom lepom tematskom zurkom DEKOLTE Party. Pozivaju se pripadnice lepseg pola da u nedelju ne budu sramezljive I da ponosno istaknu svoje poprsje jer ce najbolji dekolte žurke biti nagradjen! Devojke samo hrabro! Mužijaci, 300 žena- 600 sisa! Najbolji dekolte dobija NOVU GODINU na OHRIDU! Za muziku i revolucionarnu atmosferu zaduzen je famozni DJ Nikola Mande! – najavljuju na neobičan način ljudi iz Vavilona.

U “Clinici” nastupaju Boža, Milica i Danilo. Tehno zvuk prožet švedskim i grčkim stilom, sa tech house I minimal mešavinama. Ulaz je slobodan

Za subotu posebno izdvajamo nastup niškog jazz i blues benda The jam station, u kafeu Truba, mestu koje je već godinama zaštitni znak niške jazz scene. U subotu nas očekuje još jedno nezaboravno veče, a koliko je atmosfera posebna, morate da se uverite sami.

I.Aćimović

© 2023 GRAĐANIN - Gradjanin.rs je upisan u Registar medija Republike Srbije pod rednim brojem: IN000266