Bravo: Strateg Radničkog Milan Rastavac, proglašen za najperspektivnijeg trenera u Srbiji

Prvi put jedan trener na klupi niškog Reala izabran za najperspektivnijeg trenera u Srbiji za 2015. godinu. Tu laskavu titulu Rastavcu je dodelio Fudbalski savez Srbije na redovnoj sednici. Zbog prijema nagrade Rastavac je malo kasnio na jučerašnju utakmicu,a nakon dolaska, dobio je gromoglasne aplauze svih okupljenih.

Milan-Rastavac4
Milan Rastavac sa nagradom

Dolaskom Milana Rastavca, počele su da padaju razne tradicije, za koje se mislilo da će još dugo biti na snazi. Uzeti su bodovi na Marakani i Stadionu Partizana. Pobeđeno je u Lučanima, kao i Jagodini.

Trener Radničkog privlači veliku pažnju uspostavljenim sistemom rada, otud ne iznenađuje činjenica da je Radnički oborio sve rekorde njegovim dolaskom. Trenutna pozicija, bodovni saldo i učinak na strani dovoljni su da niko ne ostane ravnodušan.

– Dobiti ovakvo priznanje je velika stvar, ponajviše što dolazi iz matične kuće. Ovo nije priznanje samo za moj rad, već rad svih u klubu, trenera, igrača, svih zaposlenih u klubu, rekao je Milan Rastavac.

Podsećanja radi, trener Radničkog izabran je za selektora reprezentacije Srbije do 23 godine, na toj poziciji on je zabeležio pobedu protiv reprezentacije Katara rezultatom 3:0, takođe je obavljao ulogu skauta na meču Albanije i Portugala ispred FSS-a.

A.Ilić

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *