Brnabićeva otvorila novu liniju za pakovanje u BAT-u

Premijerka Srbije, Ana Brnabić je danas tokom obilaska fabrike duvana BAT, pritiskom na dugme pustila u rad novu proizvodnu liniju za pakovanje. Otvaranju nove linije prisustvovao je i Ričard Vidman, direktor BAT-a za centralnu i južnu Evropu, i Tanos Trimis, generalni direktor BAT-a za Srbiju i Crnu Goru.

Iz sopstvenih sredstava i kreditnu podršku Srpske banke smo investirali pola miliona evra u pogon balistike, rekonstrukciju mašinskog parka i objekat, naveo je Trajković.

Brnabićeva otvorila novu liniju za pakovanje u BAT-u u Vranju.

Ona je istakla je da je BAT fantastičan investitor u Srbiji i primer kako treba da izgleda dobra strana investicija u Srbiji – dobar i pouzdan partner. Brnabićeva je naglasila je da takvi investitori mnogo doprinose budžetu i razvoju cele zemlje.

Premijerka je navela je da su plate u BAT-u u proseku dva do tri puta veće od prosečnih plata u Srbiji, a minimalna je duplo veća nego minimalac u Srbiji.

BAT je fantastičan primer odgovornog poslovanja i dobrog investitora. Oni su dali milion evra u društveno odgovorne aktivnosti u lokalnoj samoupravi, dali značajna sredstva i primer kako može društveno odgovorno da se posluje, napomenula je Brnabićeva.

gradjanin.rs

Medijski sadržaj sufinansiran sredstvima za javno informisanje Grada Vranja.
Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne izražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *