Bulatović naložio da se krene sa postupkom završetka gradnje stadiona „Čair“

Branislav Kačar, novi većnik grada Niša zadužen za omladinu i sport saopšptio je da je gradonačelnik Niša, Darko Bulatović naložio nadležnim službama da prikupe dokumentaciju kako bi se apliciralo za projekte preko kojih će se izgraditi novi stadion „Čair“.

stadion-prava-slika

Gradonačelnik Bulatović je naložio ne samo meni, nego i Upravi za imovinu i drugima da prikupimo dokumentaciju da bi videli prvo iz domaćih izvora koliko možemo da prikupimo sredstva radi dogradnje niškog „Čaira“ odnosno njegovog završetka, saopštio je za Belami televiziju Kačar, u emisiji gde su predstavljeni novi većnici.

Urušavanje još neizgrađenog stadiona "Čair"
Urušavanje još neizgrađenog stadiona „Čair“

Stadion „Čair“ već nekoliko godina nije u potpunosti dovršen. Istočna tribina je počela da prokišnjava. Na višim nivoima istočne tribine još uvek vire žice, nedostaje mnogo toga, a najvažnija stvar je dograditi zapadnu tribinu koja je ostatak starog stadiona.

M.S.

3 Comments

    1. Nama treba stadion mladima sportu kulturi. Valjda Nis nije palanka. Svako neka brine i svojoj porodici koju stvara ako ima uslova. Na kraju ovde nisu tema invalidi i narodna kuhinja. Sve ce stici na red.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *