Bulatović utajio porez u vrednosti od 2,5 miliona dinara?

Protiv Darka Bulatovića, aktuelnog gradonačelnika Niša, poreska policija podnela je krivičnu prijavu zbog sumnje da je u vreme dok je bio direktor FK Radnički utajio oko 2,8 miliona dinara poreza, piše u današnjem listu Alo.

160812-bulatovic

Ovaj beogradski list navodi da Bulatović kaže da nikada u životu nije uradio ništa suprotno zakonu.

„Osnovni javi tužilac Saša Đokić potvrdio je da je pokrenut dokazni postupak i da se Bulatović juče odazvao pozivu OJT i dao odbranu, te da sledi saslušanje svedoka i veštaka. Bulatović se sumnjiči za utaju 2,5 miliona dinara prilikom isplata plata fudbalerima, kao i 280.000 dinara poreza prilikom plaćanja stanarina. On nije dao nalog za isplatu plata, već su one naplaćene preko privatnog izvršitelja“, navodi se u tekstu.

„Radi se o obavezama koje su nastale pre mog dolaska u Fudbalski klub Radnički i presudama i skidanju novca sa računa protivno vašoj volji, a računi Radničkog su bili stalno u blokadi. Tako da moja odgovornost ne postoji. Ja mogu da odgovaram samo za ono što je bilo na računu i ništa više od toga“ – rekao je Bulatović za portal Južne vesti.

Gradjanin.rs

4 Comments

  1. Šta zna dete šta je 300 kg. Njemu je čudno da mora platiti prvo porez državi za plate pa tek ako ima novca onda da isplati plate. Jesu možda obaveze nastale ranije ali gospodin dipl.pravnik Bulatović nije pratio zakone koji su se upravo tada i promenili a u vezi poreza- to ga ne opravdava,a da vidimo kako će sud odreagovati,normalno i da li će tužilac istrajati tj.treba videti sa kakvim pravosudjem želimo u Evropu

  2. Postovani,ako ste zainteresovani da Vam objasnim kako smo jutros u Zavodu za Transfuziju cekali pola sata da pocnu sa radom,jer su organizovali sastanak u radno vreme i nas pedesetak kao „ovce“ cekali bez ikakvog objasnjenja,javite se mejlom i sve cu Vam ispricati.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *