Bunt Nezadovoljnih Nišlija protiv korupcije i „političkih mrava“ (VIDEO)

Nezadovoljne Nišlije, neformalna grupa za sada koja je prevazišla komunikaciju na društvenoj mreži i počela da se sastaje, uradila je video spot koji je do sada videlo 70.000 ljudi, a možda i više jer na njihovoj stranici stoji da je materijal podelilo oko 730 korisnika FB-a.

НЕ ПРОПАГИРАМО НАСИЉЕ!!!.Овим клипом ови момци желе да пробуде омладину из АПАТИЈЕ у коју је упала!.Због фантомки ће неко помислити – ево их "екстремисти", али овим момцима су фантомке послужиле само да сакрију идентитет. Иначе ко их познаје, зна да мрава не би згазили, осим баш ако је "корумпирани мрав" 🙂 🙂 .Али – против корумпираног МРАВА требамо СВИ да се боримо, а не да чекамо од неке тамо ситне групације – "хајте ви то одрадите за НАС"….Омладино дижи се!!! Људи, помозите НАМА / СЕБИ, шерујте ово на својим профилима, у групама и на страницама!!!!!.Ниш БРЕ није апатичан!!! Има и у Нишу ЕНЕРГИЈЕ!!!

Posted by Nezadovoljne Nišlije on Среда 9. март 2016.

Spot šalje jasnu poruku očigledno velikog broja Nišlija i to bez propagiranja nasilja. To je jedna vrsta bunta protiv ukupne društvene sitaucije u Nišu koji preživljava krizu u svim oblastima života.

– Poruka je jednostavna Niš BRE nije apatičan!!! Ima i u Nišu ENERGIJE!!! – kazao nam je jedan od administratora ove stranice na kojoj je grupa napisala:

Ovim klipom ovi momci žele da probude omladinu iz APATIJE u koju je upala! Zbog fantomki će neko pomisliti – evo ih „ekstremisti“, ali ovim momcima su fantomke poslužile samo da sakriju identitet. Inače ko ih poznaje, zna da mrava ne bi zgazili, osim baš ako je „korumpirani mrav“. Ali – protiv korumpiranog MRAVA trebamo SVI da se borimo, a ne da čekamo od neke tamo sitne grupacije – „hajte vi to odradite za NAS“… Omladino diži se!

Gradjanin.rs

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *