Cecin koncert otkazan u Nišu jer je prodato malo karata

Svetlana Ceca Ražnatović, trebala je u Nišu da održi koncert 10. juna, ali to se nije desilo. Otkazivanje, odnosno odlaganje koncerta je ostalo pod velom tajne, a gradski poznavaoci prilika kažu da nije prodala dovoljno karata, koliko zahteva jedan njen nastup. Njen veliki koncert je trebalo da se održi na platou u Tvrđavi.

Svetlana Ceca Ražnatović

Za njen koncert je prodato preko 1.000 karata, a njen celokupni nastup s produkcijom koja je vrlo zahtevna, „završava“ od 8.000 do 9.000 karata. Hiljadu i kusur karata nije malo, ali  to je ogromna ekipa, i oni su se nadali da će na „njenom“ jugu da prođu dobro, ali to se nije dogodilo jer narod nema para. Nema tu da se bilo ko ljuti, to je jednostavan odgovor – objašnjava nam jedan od gradskih menadžera koji i sam kaže „da je stvar po tom pitanju (velikih koncerata) prsla.

On navodi da je Ceca „za jug Srbije papreno podigla cenu (800 ili 1000 dinara) što se mora priznati i nije mnogo.

Kroz ceo taj Cecin koncert se jasno vidi kupovna moć građana. Organizator je mislio da će stići Leskovac, Aleksinac, Pirot, Vranje… Ma, neće. Mladić sa devojkom bi trebalo da izdvoji 2.000 dinara za kartu i još toliko za prevoz, piće i hranu. To je skupo danas za našeg čoveka – objašnjava nam svoje mišljenje ovaj menadžer.

On navodi primer Zdravka Čolića čija produkcija košta blizu Cecine.

Zdravko i ostali „jaki igrači“ mogu  u ostatku Srbije, van Beograda,  da „prođu“ samo ako grad ili opština dotiraju neku lovu. Ostalo je potpuno besmisleno. Aca Lukas takođe nije prošao dobro u Nišu, ali to je niška publika. Plaća samo ono što vredi, i to je uvek bilo tako. Pamti se jedna zvezda devedesetih koja je prodala na primer, 19 karata!? – priča nam ovaj menadžer.

M.S.

3 Comments

  1. Prosli put sam zamerio da portal gradjanske orijentacije,kakvo ime i nosi,ne treba da se bavi dogadjajima vezanim za pevaljku koja propagira teheran i turban folk!Stojim iza toga i smatram da treba da imate mnogo vise vesti o Nisvilu,a estradom nek se bave drugi!
    Sto se tice otkazivanja koncerta,t.j.razloga,iskreno se radujem!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *